Абе колеги, снощи седнах да проверявам автомобила по vin-на. Констатирах че по вина ми изкарва само общи данни за модела, от коя година, колко коня и т.н., а би трябвало да ми покаже и година на производство. Кво стаа, някой може ли да каже?
Известие
Collapse
No announcement yet.
VIN check
Collapse
X
-
Re: VIN check
Първоначално публикувано от leshoiadАбе колеги, снощи седнах да проверявам автомобила по vin-на. Констатирах че по вина ми изкарва само общи данни за модела, от коя година, колко коня и т.н., а би трябвало да ми покаже и година на производство. Кво стаа, някой може ли да каже?
ако не ти ясон сложи го тук ще ти кажем кое какво еНе о хлѣбѣ единѣмъ живъ будетъ человѣкъ
-
-
Първоначално публикувано от Razielнищо не показа тозиVIN check
а квалификациите си ги запази за себе си искаш ли ?'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
-
Първоначално публикувано от leshoiadЕ не може да е 96 щото на мит. декларация пише 04.97г.
примерно на мойта колежка 156цата е произведена 8ми 2001а , а първа рег е 10ти 2002ра, и това е проверено че е така, шото е продадена от Ауто Италия, и те такива работи'04 Alfa Romeo GT 1.9 JTDm Q2 150cv heavily tunned
'02 Alfa Romeo 166 2.4 JTD Q2 150cv, remapped by Bobo
'99 Alfa Romeo 145 1.6 TS 120cv - ex
Comment
Comment